Har du en hund som står mitt emellan valp- och vuxenlivet? Som numera allt som oftast slår dövörat till och bara lyssnar när det passar! Fungerar det mesta så länge ni är själva men inte när det blir för mycket störning runtomkring?

Vill du lära dig hur du går vidare? 
Missa inte chansen att gå en kurs som riktar sig till dig som inte har en plutt men inte heller en vuxen färdig hund. 

Vi kommer att träna på:

Kontakt och följsamhet
Passivitet
Gå lugnt i kopplet
Hundmöten
Inkallning och stanna
Aktivering 

Detta är en fortsättningskurs som riktar sig till dig som gått en valpkurs eller lagt grunderna själv och nu vill jobba vidare och lägga till mer störning. Vi jobbar under denna kurs med allt det där som hunden behöver kunna i vardagssituationer. Det finns utrymme att anpassa kursinnehållet efter deltagarnas förkunskaper och önskemål.

Rekommenderad ålder 6–18 månader

Datum: 7/5, 14/5, 21/5 samt 28/5 (Måndagar)
Tid: 18:30-20:00
Plats: Hundägarcoach Memea Mohlin, Stationsgatan 53 i Åkersberga
Pris: 1900 kr
Instruktörer: Sofia Lyheden och Malin Rhen