Det går att tror att jag haft besök av vildsvin för hela gräsmattan är uppbökad. Så är det inte men i våras tog jag ner en asp. Misstaget var att jag lät stubben stå kvar. Dumt av mig för jag har ju hört att aspar kan skjuta mycket sly. Dimensionen av hur mycket, mycket är, vet jag nu. Precis hela gräsmattan full! Först trodde jag att alla skott som skjuter upp i en linje satt på samma rottråd. No no, de tycks alla ha sin högst privata och därmed är nu snart hela gräsmattan uppriven. Bruno och jag har slitit som två små gnus. (Utan honom hade jag varit helt chanslös). Jag gräver upp roten, klipper av den mitt på och sen är det Brunos tur att dra och slita. Turligt nog älskar han jobbet. Det är nog sånt här som förklarar användandet av round up. Dags att gå till trädgårdsskolan och få nåt bra knep att ta till.