4-5 maj, kl 10.00 till 15.00, i Åkersberga.

Det här är en inspirerande helgkurs som brukar roa både hund och människa. Du kommer att få lära dig och prova på en lång rad övningar som alla leder till att din hund får lättare och lättare - att välja rätt, det vill säga att springa till dig och inte rusa iväg efter annat.

Din instruktör har lååååång erfarenhet och har även skrivit flera böcker i ämnet, t.ex: Inkallning är så mycket mera.

Så här säger andra som redan gått kursen:

"Vill bara tacka dig för kursen i helgen, du är grym! Idag var Rossi och jag ute på promenad, och det dök upp ett antal hjortar. Han drog efter och jag skrek "ordet". Han tvärstannade och vände! Tänk att något så svårt kan bli så enkelt!"

Elin o Rossi

”Så nöjd med helgens inkallningskurs. Memea har stor förståelse och kunskap om olika raser och dess olika behov. Tack!!”

Louise Tibell

Läs mer genom att klicka på “kurser” högst upp till höger på den här sidan.