• 53 Stationsvägen
  • Åkersberga, Stockholms län, 184 50
  • Sweden

"Tack för en riktigt rolig och givande kurs👍 En helg som både öppnade ögonen för rallylydnad och som gjorde att det kändes som jag hade en annan hund med mig hem än när jag kom."
Karin Lindkvist

Om kursen

Vad gör man när hunden vuxit upp och börjar bete sig riktigt välartat? Ska man då bara gå runt kvarteret, det blir ju urtråkigt! Och vilken blir relationen till hunden då när man inte längre engagerar sig i varandra? Här hittar du en trivsam aktivitet där du själv avgör hur utmanade du och din hund ska bli. Prat och glädje är i allra högsta grad tillåtet i den här grenen och det även på tävlingsnivå. Vi håller kurser på grund och nybörjarnivå och lägger stor vikt vid att få till ett bra samarbete mellan dig och din hund med mycket glädje, kontakt och motivation.

Priset är 2500 kr.  
Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och slutar 15.00 båda dagarna. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum.