• 53 Stationsvägen
  • Åkersberga, Stockholms län, 184 50
  • Sweden

Några röster från tidigare kursdeltagare:
”Nu ska jag sluta dra i kopplet och låta min hund få använda hjärnan själv istället.”
”Nu förstår jag att agera så min hund begriper.”
”Vikten av min egen målbild i alla lägen och att hålla energin på önskvärd nivå och inte ta tag i träningen när energin är för hög.”
”Memea ser verkligen individen och jobbar inte efter att alla är stöpta i samma form-principen. Jag känner att jag äntligen fått hjälp och verktyg att hantera min egen hund.” Jessica och Ayla

Hur får jag brukshunden att samarbeta?

På den här kursen går vi igenom var “knappen” för gas och broms sitter på respektive individ. Varje ekipage får sin egen genomgång vilket innebär att samtliga kursdeltagare får med sig både de egna likväl som de andras “verktyg”. Har man en “stor verktygslåda” blir framtida svårigheter inte till något problem.

Den här kursen visar på hur du styr din ivriga arbetsmyra, så du får nytta av all den kapaciteten din hund besitter och inte upplever den som en belastning.

Pris: 2 500 kr. (För medföljande tillkommer 500 kr) Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar 15.00. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum.