• Memea Hundägarcoach (map)
  • 53 Stationsvägen
  • Åkersberga, Stockholms län, 184 50
  • Sweden

"Vill bara tacka dig för kursen i helgen, du är grym! Idag var Rossi och jag ute på promenad, och det dök upp ett antal hjortar. Han drog efter och jag skrek "ordet". Han tvärstannade och vände! Tänk att något så svårt kan bli så enkelt!" 
Elin o Rossi

”Tack för en givande kurs i inkallning nu i helgen! Bra teoripass, och meningsfulla övningar, nu har vi mycket att jobba vidare med.” 
Cecilia Cederoth

Så nöjd med helgens inkallningskurs. Memea har stor förståelse och kunskap om olika raser och dess olika behov. Tack!!”
Louise Tibell

Om kursen

Den här kursen handlar om “trekantsinkallning”. Om hur vi får hunden att komma till oss även när annat lockar. För det är ju inte på det obefolkade gärdet som inkallningen är så viktig utan när det plötsligt visar sig att haren eller någon annan också bor där.

Vi börjar med roliga ljud som leder till bättre kontakt mellan dig och din hund. Därefter går vi vidare och lär hunden hur lönsamt det är att lyda. På det kommer en lång rad inkallningsövningar. Roliga och lekfulla övningar som gör din hund duktigare och villigare på att komma.

Max 6 deltagare
Instruktör: Memea

Priset för den här kursen är 2500 kr (för medföljande person tillkommer 500 kr). Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och slutar 15.00 båda dagarna. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum. 

 Samma kurs kör vi även den 12-13 oktober.