_DSC7197.jpg
IMG_1333.JPG
AGNES 269.jpg
MEMEA 013.jpg
_DSC7197.jpg

Kul med hund!


Välkommen till Memea
Stockholms hundägarcoach i Åkersberga

SCROLL DOWN

Kul med hund!


Välkommen till Memea
Stockholms hundägarcoach i Åkersberga

 

Så här skriver Rose-Marie efter att hon fått fyra lektioner hos mig:

“Hej och tack för en väldigt bra utbildning!
Ingen tidigare kurs kan mäta sig med denna! Vi hade stora problem med att vår hund drog hårt i kopplet. Efter 4 lektioner har han förstått att inte dra i kopplet och vi likaså… Vi har även fått lära oss mycket om hundpsykologi vilket hjälper oss varje dag i vår träning med Loke, dobermann och snart 2 år.
Stort tack Memea, du är otroligt bra! Vi återkommer gärna när vi behöver fler kloka ord och nyttiga övningar.”
—Rose-Marie & Peter Appelblom

 
IMG_1333.JPG

Enskild träning eller i grupp?


Enskild träning eller i grupp?


Nosarbete, lydnadsmoment eller problem?

Du behöver inte sätta etikett på dina frågor. Kom, så hjälper vi dig med en träningsplan! Efter mer än 30 i år i den här branschen har vi mött det mesta. Du behöver alltså inte fundera på om din fråga är för stor eller liten, vanlig eller ovanlig. Vi löser vi den! Vill du träna din hund tillsammans med andra hundägare eller föredrar du att träna enskilt med en personlig tränare? Välkommen, vi ger både gruppkurser, (klicka här) och gäller det enskild träning läser du bara vidare.  

Tisdag, onsdag och torsdag mellan 13.00 och 19.00 ges lektioner i träningshallen på Stationsvägen 53 i Åkersberga.

För oss människor är det lätt att förstå orsak och verkan och vad vi ska göra för att kunna gå vidare. Men eftersom vi inte kan förklara för hunden med ord måste vi istället visa steg för steg hur det ska gå till. Och råkar vi hoppa över något av dessa steg blir det ofta obegripligt för hunden. Därför är det bättre om du kommer flera gånger. Då kan vi förse dig med en lagom mängd övningar att träna på från gång till gång. Vid det första kostnadsfria mötet får du bekanta dig med oss och se om det här är något för dig. Därefter bestämmer du dig för antalet lektioner du vill ta.

30 min introduktion = kostnadsfri
10 entimmes lektioner = 7000 kr
6 entimmes lektioner = 4500 kr
4 entimmes lektioner = 3500 kr

Skicka ett mail till info@memea.se så får vi kontakt.  

Hundägarcoach Memea Mohlin

Memea är företagets grundare. Att kommunicera och träna djur har varit en fascination för Memea sedan barnsben. Redan som tonåring bestämde hon sig för att hundar och deras ägare skulle bli hennes yrke. Utbildningen på hundsidan fick hon av Anders Hallgren. För förståelsen av hur vi människor tänker och fungerar pluggade hon psykologi och pedagogik vid Uppsala universitet. 1984 avslutades studierna och sen dess har hundar och deras ägare varit Memeas heltidssysselsättning.

Med egna hundar har Memea tävlat framgångsrikt i samtliga bruksgrenar, tävlingslydand, agility, jaktprov och vallhundsprov.  

Tongivande har Memea lyckats bli i ”hundsverige” genom sina böcker och artiklar i tidningar som Hundsport, Brukshunden och Härliga Hund. Många är de hundklubbar som har någon av Memeas böcker som given litteratur, både på kurser och instruktörsutbildningar.

Agilityboken
Aktivitetsboken
Innan det smäller
Inkallning är så mycket mera
Lydnadsboken

Se vad jag säger
Video
Apportering för retrievers
Hundmöten
Lystra
Hur får jag hunden att...?  
Dra inte i kopplet Den här boken köper du direkt, genom att svischa 172 kr (portot inkluderat) till 1231744275. Var noga med ditt eget namn och adress så jag vet vart jag ska skicka boken.
Titlarna i fet stil hittar du i bokhandeln de övriga böckerna går att hitta på bibliotek eller olika hundforum på nätet.


Jessika Karlsson

Min resa tog sin riktning när jag som 15 åring hämtade hem min första malinois. Med Agnes Mohlin som mentor, ett kaninkoppel och en reserverad hund - som inte drog sig för att tugga på folk - fick jag en flygande start. Jag har bland annat praktiserat vid den Norska Försvarsmaktens Hundskola och på Blackneck's kennel för Jonas Björkdahl, med tjänstehundar. Mitt intresse har följaktligen legat för arbetande hundar och "problemhundar".Mina egna hundar har används inom personskydd, eftersök, inom renskötsel, i förebyggande åtgärder med rovdjurs problematik, rovdjurs inventering samt spårdokumentation av björnkontakter i renbetesområden.
Under 2016 utbildade jag mig till hundägarcoach hos Memea.

Du når Jessika på: karlsson.jessie@gmail.com

Sofia Lyheden

Varför gör hundar på ett visst sätt? Varför fungerar vissa metoder på en del individer och inte andra? Vad är det som ligger bakom olika beteenden? Hur kommunicerar jag så min hund förstår mig? Frågor som dessa fascinerar mig. Under de senaste 15 åren har jag gått flera utbildningar till bland annat instruktör, stresshanterare och problemhundskonsult.

Min styrka ligger i att kunna inspirera och engagera. Jag är lyhörd och jobbar långsiktigt med belöningsbaserade metoder och anpassar dem efter dig som person och din hund som individ.

 

Du når Sofia på:  info@lyhordahundar.se


AGNES 269.jpg

Hundkurser


Vi erbjuder kurser, både enskilt och i grupp i vår
inomhushall i norra Stockholm.

 

Hundkurser


Vi erbjuder kurser, både enskilt och i grupp i vår
inomhushall i norra Stockholm.

 

Grupp kurser

På helgerna ger vi olika kurser i vår träningshall (behaglig inomhusmiljö, här behöver man inte frysa). Kurserna är små, deltagarantalet är inte fler än 4 till 6 ekipage. Anmäler du dig till flera kurser samtidigt betalar du ordinarie pris på den första kursen men får 15% rabatt på de påföljande. Läs mer om kurserna genom att klicka på knappen: kurser, högst upp till höger här på denna sida.

Personlig träning

Med en personlig tränare avgör du själv var fokus ska ligga. Du avgör också om vi ska träffas en gång i veckan eller med flera veckors mellanrum, tidigt eller sent på dagen. Här kommer du inte distraheras eller stressas av andra kursdeltagare och de råd du får är anpassade för just dig och din hund.

30 min introduktion = kostnadsfri
10 entimmes lektioner = 6000 kr
4 entimmes lektioner = 3000 kr
Samtliga priser är inkl. moms

För bokning: info@memea.se  

MEMEA 013.jpg

Hundträningslokal Åkersberga Stockholm


Träna i vår lokal i norra Stockholm

Hundträningslokal Åkersberga Stockholm


Träna i vår lokal i norra Stockholm

Hitta hundträning


Hitta hundträning


 

Vi finns här

Stationsvägen 53
184 50 Åkersberga
Tel: 073-409 53 64

 

Kontakt

Memea Mohlin
Tel: 073-409 53 64
info@memea.se