_DSC7197.jpg
IMG_1333.JPG
AGNES 269.jpg
MEMEA 013.jpg
_DSC7197.jpg

Kul med hund!


Välkommen till Memea
Stockholms hundägarcoach i Åkersberga

SCROLL DOWN

Kul med hund!


Välkommen till Memea
Stockholms hundägarcoach i Åkersberga

 

Sommarerbjudande, få fem lektioner till priset för 4!
Klart du ska ha kul och lära din hund en massa saker nu i sommar! Missa inte mitt sommarerbjudande med 5 lektioner till priset av 4 gäller, fram till den 1 september.
Hör av dig på 0734095364 eller maila till info@memea.se så hittar vi datum och tider som passar.
Så här tycker Rose-Marie om sin kurs:

“Hej och tack för en väldigt bra utbildning!
Ingen tidigare kurs kan mäta sig med denna! Vi hade stora problem med att vår hund drog hårt i kopplet. Efter 4 lektioner har han förstått att inte dra i kopplet och vi likaså… Vi har även fått lära oss mycket om hundpsykologi vilket hjälper oss varje dag i vår träning med Loke, dobermann och snart 2 år.
Stort tack Memea, du är otroligt bra! Vi återkommer gärna när vi behöver fler kloka ord och nyttiga övningar.”
—Rose-Marie & Peter Appelblom

 
IMG_1333.JPG

Enskild träning eller i grupp?


Enskild träning eller i grupp?


Nosarbete, trick eller problem?

Du behöver inte sätta etikett på dina frågor. Kom, så hjälper vi dig med en träningsplan! Efter mer än 30 i år i den här branschen har vi mött det mesta. Du behöver alltså inte fundera på om din fråga är för stor eller liten, vanlig eller ovanlig. Vi löser vi den! Vill du träna din hund tillsammans med andra hundägare eller föredrar du att träna enskilt med en personlig tränare? Välkommen vi ger både gruppkurser och enskild träning. Läs bara vidare om det gäller enskild träning eller klicka här om du vill se mer om våra kurser.  

Onsdag, torsdag och fredag, mellan 11.00 och 19.00 ger Memea Mohlin lektioner i lokalen på Stationsvägen 53 i Åkersberga. Skicka ett mail till info@memea.se så får vi kontakt.  

Memea är företagets grundare. Redan 1984, efter avslutade studier i humanpsykologi och pedagogik, slog Memea upp portarna för hundägare som vill lära sig mer om hur hundar tänker och fungerar. 

Med egna hundar har Memea tävlat framgångsrikt i samtliga bruksgrenar, tävlingslydand, agility, jaktprov och vallhundsprov.  

Hundägarcoach Memea Mohlin

Tongivande har Memea lyckats bli i ”hundsverige” genom artiklar i tidningar som Hundsport, Brukshunden och Härliga Hund och genom alla sina böcker. Många är de hundklubbar som har någon av Memeas böcker som given litteratur, både på kurser och instruktörsutbildningar.

Agilityboken
Aktivitetsboken
Innan det smäller
Inkallning är så mycket mera
Lydnadsboken

Se vad jag säger
Video
Apportering för retrievers
Hundmöten
Lystra
Hur får jag hunden att...?  
Dra inte i kopplet Den här boken köper du direkt, genom att svischa 136 kr (portot inkluderat) till 1231744275. Var noga med ditt eget namn och adress så jag vet vart jag ska skicka boken.
Titlarna i fet stil hittar du i bokhandeln de övriga böckerna går ofta att hitta på bibliotek eller olika hundforum på nätet.


Agnes Mohlin

I hela mitt liv har hundar funnits omkring mig eftersom mina föräldrar Tomas och Memea Mohlin båda har hundar som yrke. Från tidig ålder har jag lånat och tränat mina föräldrars hundar. Som sjuåring debuterade jag med pappas flat Basil i lydnad och agility.

Med Pelle blommade mitt hundintresse upp på riktigt, och med honom tog jag hem SM-guldet i freestyle 2010. Vi har även deltagit på totalt fyra Nordiska mästerskap och två världsmästerskap i freestyle och heelwork to music.

Mina utbildningar inom hund
Utbildad djurvårdare 
SBK-light instruktör
Domare freestyle

Sofia Lyheden

Varför gör hundar på ett visst sätt? Varför fungerar vissa metoder på en del individer och inte andra? Vad är det som ligger bakom olika beteenden? Hur kommunicerar jag så min hund förstår mig? Frågor som dessa fascinerar mig. Under de senaste 15 åren har jag gått flera utbildningar till bland annat instruktör, stresshanterare och problemhundskonsult.

Min styrka ligger i att kunna inspirera och engagera. Jag är lyhörd och jobbar långsiktigt med belöningsbaserade metoder och anpassar dem efter dig som person och din hund som individ.

 

 


AGNES 269.jpg

Hundkurser


Vi erbjuder kurser, både enskilt och i grupp i vår
inomhushall i norra Stockholm.

 

Hundkurser


Vi erbjuder kurser, både enskilt och i grupp i vår
inomhushall i norra Stockholm.

 

Grupp kurser

På helgerna ger vi olika kurser. Deltagarantalet är inte fler än 4 till 6 ekipage. Vi börjar kl 10.00 och slutar 15.00. Kurspriset för en tvådagarskurs är 2500 kr. Anmäler du dig till flera kurser samtidigt betalar du ordinarie pris på den första kursen men får 15% rabatt på de påföljande. Läs mer om kurserna genom att klicka på knappen: kurser, högst upp till höger här på denna sida.

Personlig träning

Med en personlig tränare avgör du själv var fokus ska ligga. Du avgör också om vi ska träffas en gång i veckan eller med flera veckors mellanrum, tidigt eller sent på dagen. Här kommer du inte distraheras eller stressas av andra kursdeltagare och de råd du får är anpassade för just dig och din hund.

Pris: Enstaka lektioner: 938 kr/tim
Paket om fyra entimmes lektioner: 3 500 kr
Paket om tio entimmes lektioner: 7 000 kr
Samtliga priser är inkl. moms

För bokning: info@memea.se  

MEMEA 013.jpg

Hundträningslokal Åkersberga Stockholm


Träna i vår lokal i norra Stockholm

Hundträningslokal Åkersberga Stockholm


Träna i vår lokal i norra Stockholm

Lokalen

Vill du hyra vår lokal och träna i behaglig inomhustemperatur? Lokalen är 115 m2 stor och lämpar sig därmed bäst för precisionsarbete som  lydnadsmoment, rally, nosework, freestyle, heel work och liknande.

Lokalen ligger centralt belägen i Åkersberga, fem minuters gångväg från Åkersberga station. (Mitt emot ligger Djurmagazinet, så har du glömt något behöver du inte springa långt för att rädda upp situationen.)

Boka tid gör du genom att ringa Memea: 073 409 53 64.

 

Priser

Kl 07.00-12.00: 100 kr/tim

Kl 12.00-17.00: 150 kr/tim         

Kl 17.00-22.00: 200 kr/tim                            

Helger och röda dagar: 200 kr/tim         

Hyra hel vardag: 1 500 kr                            

Hyra lör eller sön: 2 000 kr

Hyra lör-sön: 3 500 kr

Hitta hundträning


Hitta hundträning


 

Vi finns här

Stationsvägen 53
184 50 Åkersberga
Tel: 073-409 53 64

 

Kontakt

Memea Mohlin
Tel: 073-409 53 64
info@memea.se