• 53 Stationsvägen
  • Åkersberga, Stockholms län, 184 50
  • Sweden

Om kursen

Fot och följsamhet är något som krävs i de flesta tävlingsgrenar. Men fotgåendet kan se lite olika ut beroende på vilken gren du tävlar i. I tävlings- och brukslydnaden betyder fot att hunden ska gå vid förarens sida och helst blicka upp mot denne hela tiden. I rallylydnaden får föraren prata och gestikulera hur mycket hon vill under tiden som hunden går fot. Retrievern ska gå fot men inte titta upp på sin förare utan framåt så den inte missar var fågel faller. Skyddshunden behöver båda varianterna av "fot". En med blicken framåt på "busen" men även den andra med blicken upp mot föraren. 
Den här lördagen ägnar vi oss alltså åt fotgåendet och drar nytta av att vi har olika kunskap om momentet beroende på att vi ägnar oss åt olika gren. Vi kommer att träna både inom- och utomhus.

Priset för den här kursen är 1300 kr. Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar vid 15.00 båda dagarna. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum.