Nyhet! Webbkurs

Nyhet! Webbkurs

Webbaserad föredragsserie

1. 21 okt, Vad säger hunden med sitt kroppsspråk?

2. 28 okt, Få kontakt, behåll kontakten, oavsett vad som händer runt er. Hur gör man?

3. 4 nov, Osäker, försiktig, rädd, arg, hur hjälper man hunden som har svårt med sin omgivning?

4. 11 nov, Raskunskap, hur fungerar olika raser? Hur fungerar blandraser?

5. 18 nov, Vaccinera hunden mot skotträdsla!

6. 25 nov, Vett och etikettsregler i hundvärlden

Den här kursen går du hemifrån ditt eget soffhörn. Det är en helt igenom teoretisk kurs där vi pratar och ser på bilder/korta videos under 1,5 tim per gång. Vi “träffas” 6 måndagar från och med den 21 oktober, sista träffen blir den 25 november.

Priset är 890 kr om du tar kursen i sin helhet eller 190 kr för enstaka kurstillfällen. Vill du inte ta kursen i sin helhet kryssar du i siffran för de avsnitt du vill deltaga vid på anmälningsblanketten.

Gas och broms för unga brukshundar

Gas och broms för unga brukshundar

Några kommentarer från tidigare kursdeltagare:
”Nu förstår jag att agera så min hund begriper.”
”Vikten av min egen målbild i alla lägen och att hålla energin på önskvärd nivå och inte ta tag i träningen när energin är för hög.”
”Memea ser verkligen individen och jobbar inte efter att alla är stöpta i samma form. Jag känner att jag äntligen fått hjälp och verktyg att hantera min egen hund.” Jessica och Ayla

På den här kursen går vi igenom var “knapparna” för gas och broms sitter på hunden. Hur du gör för att gasa upp men också lugna ner hunden. Hög energi hos hunden är inte alls läskigt när man vet att “bromsen” fungerar. Under den här helgen får både människa och hund lära sig att samarbeta och få förtroende för varandra oavsett situation.

Max 6 deltagare
Instruktör: Memea

Pris: 2 500 kr. (För medföljande tillkommer 500 kr) Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar 15.00. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum. 

Den här kursen kör vi igen den 9-10 november.

Apportera mera

Apportera mera

Om kursen

- ”Men kom tillbaka med den också!” Det här med att komma tillbaka med föremålet och snällt lämna ifrån sig det. För somliga faller det sig naturligt, inte för andra. En vill tugga hej vilt. Nästa vill bli jagad. Den tredje kan inte hålla fast föremålet om den samtidigt ska sitta. Den fjärde vill lite hålla något i munnen överhuvudtaget.

Under den här dagen studerar vi apportering ur alla vinklar vi kan komma på. Tillsammans benar vi ut knutarna och hittar lösningarna.

Vi börjar kl 10.00 och slutar 15.00

Instruktör är Memea Mohlin

Pris: 1300 kr. (För medföljande tillkommer 250 kr) Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar 15.00. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum. 

 Den här kursen kör vi igen den 16 november