Back to All Events

Mera kul i vardagen

  • 53 Stationsvägen Åkersberga, Stockholms län, 184 50 Sweden (map)

Om kursen

Ibland blir det fantasitorka. Det går inte att hitta på nånting alls. Alla lekar, alla trick har du och hunden redan gjort tusen gånger och några nya övningar kan du inte komma på. Lugn, det där drabbar oss alla mellan varven. För att lösa bot på problemet kommer här en hel dag med massor av roliga och inspirerande övningar för dig och hunden. Fast de här övningarna är faktiskt mer än bara roliga. Genom att lära din hund trick “bondar” du med din hund. Du försöker på olika vis få din hund att förstå och din hund klurar på motsvarande sätt för att förstå vad du vill och hur den ska göra för att få den där godbiten och allt det här får er att stärka banden mellan er. Lära hunden trick är därför ett väldigt bra sätt att förstärka relationen på.

Ta med dig gott, färskt godis (det där torkade i burk brukar inte förslå långt) och en lika hungrig hund. Uppskattar din hund leksaker tar du med ett par sådana också.

Vi börjar kl 10.00 och slutar 15.00

Instruktör är Memea Mohlin

Pris: 1300 kr. (För medföljande tillkommer 250 kr) Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar 15.00. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanför, ange ditt namn, hundras och kursdatum. 

Earlier Event: March 29
Hundmötespromenaden
Later Event: May 10
Hundmötespromenaden