Back to All Events

Hundmöten utan tjafs


  • 53 Stationsvägen Åkersberga, Stockholms län, 184 50 Sweden (map)

“Stort tack för en jättebra kurs.
I fortsättningen är det jag som kör - hunden får sitta i passagerarsätet!”
Gitte Schoormans

"Tack för kursen i hundmöten!
Jag har tidigare inte kunnat att gå i Sigtuna under helgerna med min hund pga alla hundmöten och allt vad det inneburit, men igår under lunch gick vi en lång promenad och mötte ca 15 hundar & inga problem.
Så än en gång ETT STORT TACK både från mig och min schnauzer!"
Mvh // Thomas

"Så nöjd med denna helg som lärt mig massor! Trevligt upplägg med intressanta diskusioner. Nu ska Dilba och jag träna hundmöten, så min lilla vovve kan känna sig trygg med mig."
Katarina Johansson

“Tack för en superbra helg!”
Liisa Wetterling

Om kursen

Det klart vanligaste hundägarproblemet av alla handlar om hundmöten. Vad gör man med hunden som har så oerhört mycket att säga till alla mötande hundar? Hur gör man för att inte dras med i det där käbblandet? Hur behåller man sitt eget lugn? De allra flesta har provat med att muta hunden med godbitar. Men vad göra när hunden inga godbitar vill ha? Den här kursen börjar med att vi lär hunden “spelreglerna” (vilka går ut på att hunden får tillåtelse, OM den först lyssnar till sin människa). När hunden förstått vilka spelreglerna är, gör vi situationen lite svårare samtidigt som vi påminner hunden om att samma regler fortfarande gäller. På det här viset går det att snabbt öka svårighetsgraden eftersom hunden förstår vad det är vi förväntar oss av den.

Max 6 deltagare
Instruktör: Memea

Priset är 2500 kr (för medföljande tillkommer 500 kr). Kaffe och kaka ingår men inte lunch. Vi börjar kl 10.00 och avslutar vid 15.00 båda dagarna. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, ange ditt namn, hundras och kursdatum. 
Samma kurs återkommer 28-29/3 0ch 9-10/5

Earlier Event: January 18
Apportera mera
Later Event: January 19
Hundmötespromenaden