• 53 Stationsvägen
  • Åkersberga, Stockholms län, 184 50
  • Sweden

"Hej Memea!
Måste Tacka dej för super bra tips, för att få min BC Micc, att kunna ligga plats, m skott! I dag har vi tävlat högre klass spår i Fagersta, o han ligger lugnt o fint, ihop med 11 hundar! Är sååå tacksam för att jag fick så bra verktyg av dej!
Varma hälsningar
Kristina Fornstedt o Micc"

Om föredraget

Kom och "vaccinera" din unga hund mot rädslan för skott och smällare. Kom, även om du har en vuxen hund som visar oro för de här ljuden.
Att miljöträna valpen, att lära den att det är ok att åka buss, vistas i stadsmiljö, träffa på kor osv, ser vi som självklart. Vi ser till att hundens första erfarenhet av alla de här miljöerna och situationerna blir trygg och positiv. Varför gör vi inte samma sak med skott och smällare? Varför överlåter så många hundägare åt slumpen att avgöra vilket valpens första intryck blir av skott och smällare? Allrahelst som vi vet att många hundar blir rädda! 
Under det här föredraget förklarar vi och visar vi hur lätt det är att ge hunden ett första och positivt intryck av skott och smällare. Med det första intrycket i ryggen kommer hunden vara så mycket bättre rustad om den senare i livet skulle bli överraskad eller skrämd.  
Oavsett om du har en ung "oförstörd" hund eller en som redan hunnit bli rädd är principerna för den här roliga leken de samma. 

17 jan, kl 19.00-21.00
Pris: 400kr