10. Inte rida ranka

Att som hanhund kliva upp och rida på en annan vuxen hane, handlar om att provocera. Att rida på en tik (som inte löper) är för det mesta mycket riskabelt det med. Kvar har vi ungdomarna, unghundarna. Där kan det faktiskt fungera riktigt bra. Av den enkla anledningen att den unga hunden inte törs säga ifrån och be snuskgubben att dra åt fanders. Det här är absolut inget ovanligt i hundvärlden men stå inte handfallen för det. Sällan fungerar det för mer än ett ögonblick att säga till sin hund. Mer effektivt är att koppla upp missgynnaren och gå vidare. 

Hobbies har en tendens att utvecklas ju mer de praktiseras så låt inte det här få pågå. Bättre att inse att unghundar inte är något bra sällskap för en hanne med pedofilitendenser. Skämmas för sin hund? Äsch varför det? Den här texten handlar om hundar! Alla mina äldre hannar har med åren fått pedofiltendenser. Så skäms inte, det räcker utmärkt med att koppla upp hunden.  

Koppeldrag, stökiga hundmöten, bättre inkallning? Kom och ta några lektioner för mig, jag ger dig gärna träningsråden som gör skillnad. Mer info. memeamohlin.com

Memea Mohlin